onderzoek naar het effect van verkoopstyling

stagiair gezocht – Verkopen huizen sneller door verkoopstyling?

Wij zijn op zoek naar een student die wil onderzoeken of huizen sneller verkopen door verkoopstyling. Heb je interesse? Mail dan naar info@interieurontwerp.nl!

Wat is verkoopstyling?

Verkoopstyling is het opnieuw inrichten of visualiseren van huizen die te koop staan. Het doel van verkoopstyling is dat door de inrichting van het huis, de verkoop van het huis meer oplevert en dat het huis sneller wordt verkocht. Het resultaat van verkoopstyling is vaak een moderne, neutrale inrichting die er in vele gevallen – naar mijn smaak – beter uit ziet dan wat de oude bewoners zelf ervan hadden gemaakt.

Psychologisch kun je ook onderbouwen waarom dit zou werken. Bovendien lijkt er bij makelaars ook vraag te zijn naar verkoopstyling.

Werkt verkoopstyling ook echt?

Klinkt mooi, maar echt goed onderbouwd bewijs dat het werkt is er niet (of hebben wij nog niet gezien). Navraag bij bedrijven die claimen dat het werkt, baseren dit vooral op eigen cijfers die niet (goed) worden vergeleken met wat de gehele markt doet. Om het effect van verkoopstyling neutraal en goed te kunnen onderbouwen geven we een student de mogelijkheid dit goed te onderzoeken.

Heb jij interesse?

Wij zijn daarom op zoek naar een student die wil onderzoeken of huizen sneller verkopen door verkoopstyling. Bij voorkeur ben je bekend met één van de vakgebieden interieurontwerp, makelaardij of psychologie. Heb je interesse? Mail dan naar info@interieurontwerp.nl!

Wat kun je van ons verwachten?

Wij werken erg flexibel en zonder kantoor. Wij kunnen je daarom geen vaste werkplek bieden. Ook bieden wij geen stagevergoeding. Wel kunnen wij je coachen in (internet) ondernemerschap, het onderzoek, interieurontwerp, verkoopstyling en helpen bij het opzetten van een eigen product of bedrijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *