Onze expertises

Onze coörperatie (in oprichting) bestaat uit professionals uit verschillende vakgebieden. Zo hebben wij een interieur architect, een interieur architect en een omgevingspsycholoog. Afhankelijk van welke wensen u hebt, maken wij gebruik van de kennis en kunde van de verschillende vakgebieden. Hieronder vindt u informatie over wat ieder vakgebied doet en wat u er aan heeft.

InterieurarchitectuurEen interieurarchitect houdt zich bezig met alle aspecten van het interieur; ruimte-indeling, vorm, licht, (ver)bouwen en materiaal. De interieurarchitect geeft vorm aan de leefomgeving. Hij of zij is een vormgever met een sterk gevoel voor ruimte en sfeer. Daarnaast beschikt de interieurarchitect over een uitstekende technische kennis over materiaal, bouw en verbouwingen.

Interieur styleInterieurstyling is een vorm van visuele communicatie en vormgeving. Een stylist bepaalt sfeer en uitstraling veraangenaamt de belevingswereld. Een stylist geeft ruimtes een eigen aankleding en sfeer met meubels, verlichting, wand- en vloerbedekking en stoffering.

OmgevingspsychologieOmgevingspsychologie heeft kennis over hoe het interieur in uw gebouw mensen beïnvloedt. Door gebruik te maken van deze kennis wordt het mogelijk om gedrag van uw mensen te beïnvloeden. Hiermee kunt u door slim gebruik te maken van uw interieur meer uit uw werknemers halen. Ook wordt het hierdoor gemakkelijker om bij uw klanten een gewenste beleving te creëren.

Hier vind je meer informatie over omgevingspsychologie.

Bedrijfskunde is het vakgebied dat zich bezighoudt met de organisatie en marktomgeving van bedrijven. Het vakgebied maakt gebruik van inzichten uit andere disciplines zoals bedrijfseconomie, economie, psychologie en sociologie. Bovendien is het sterk op de praktijk gericht; veel inzichten worden ontleend aan de praktijk en aangewend om de strategie en organisatie van bedrijven aan te passen. Binnen Interieurontwerp wordt voornamelijk naar de doelgroep (gasten, klanten) gekeken en de processen daaromheen. Dit leidt tot de beste klantbeleving binnen uw organisatie.