Een van onze favoriete kleine merken heeft net hun populaire messenhouder uitgebracht in een kleur waar de klant om vroeg

Het is geen geheim dat we een beetje geobsedeerd zijn door het direct-to-consumer merk Material. En we zijn lang niet de enigen die niet genoeg kunnen krijgen van hun producten, aangezien zo veel van hun artikelen constant uitverkocht zijn! Terwijl we al enthousiast waren over hun populaire snijplank The reBoard (en de nieuwe Angled Board die we ook geweldig vinden), en hun multifunctionele siliconen spatel The Soft Edge Turner, hebben ze ook een cult-favoriete messenblok, The Stand, die je niet mag missen. Het slanke, minimalistische ontwerp geeft een draai aan de traditionele stijl door beide zijden te magnetiseren voor snelle toegang. En nu, als gevolg van de grote vraag van klanten, hebben ze een lichte, nieuwe colorway toegevoegd aan de lijn: White Ash.

Als u ooit gefrustreerd bent geweest over uw messenblok dat uw messen dof maakt of er gewoon lomp uitziet op uw aanrecht, dan is The Stand uw oplossing. De slanke structuur is geschikt voor vrijwel elke keuken, omdat het niet te veel ruimte inneemt op het aanrecht. Uw messen worden onderdeel van het ontwerp, want aan de magnetische zijkanten kunnen er maximaal acht worden getoond. En u weet precies welk mes u nodig hebt – u hoeft niet meer te zoeken naar het juiste mes dat eronder verborgen zit! Bovendien is elk blok gemaakt van duurzaam geteeld en geoogst hout, zodat u weet dat u iets speciaals en unieks krijgt.

Meer interessant keukendesign, kijk op: stijlapart.nl

Hoewel The Stand al verkrijgbaar is in de donkere afwerkingen Walnut en Midnight Black, is de nieuwe tint White Ash perfect voor iedereen die een lichter, luchtiger kleurenschema in zijn keuken heeft. En omdat hij door zijn gladde uiterlijk zo gemakkelijk schoon te maken is, kunt u hem regelmatig afnemen om hem in onberispelijke staat te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *