Design meubelen kopen of huren

Het huren van design meubelen of kantoormeubilair in het algemeen kent een aantal aantrekkelijke voordelen ten opzichte van het overgaan tot een aankoop. Zo kunt u zichzelf bijvoorbeeld de tijd gunnen om te wennen aan de aanwezigheid van de meubelen, zodat u niet het risico loopt om spijt te krijgen van uw investering. In het algemeen geldt dat u door (design) meubelen te huren u profiteert van een optimale flexibiliteit.

Off balance financieren

Door het huren van design meubelen kan de ondernemer off balance financieren. Ondernemers hechten vaak veel waarde aan de inrichting met een trendy uitstraling van hun kantoorruimte, zonder dat die inspanning gepaard gaat met een kostbare investering. Het huren van design meubelen is een ideale oplossing, aangezien ondernemers zo op verantwoorde wijze kunnen investeren in de inrichting van het kantoor, zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van het meubilair op kantoor.

Werknemers stimuleren

Een andere legitieme reden om te kiezen voor het huren van design meubelen is het bevorderen van de productiviteit van het personeel. Werknemers presteren niet alleen beter in een omgeving die er goed verzorgd uitziet, comfortabel voelt en een frisse uitstraling heeft; ze zijn eveneens gebaat bij een ruimte die regelmatig van een nieuw uiterlijk wordt voorzien. Wie ervoor kiest om design meubelen te huren, heeft op elk moment de mogelijkheid om in ieder geval het meubilair te vervangen.

Bijzondere gelegenheden

Het huren van design meubelen is ook een aantrekkelijke optie wanneer er een bijzondere gelegenheid zoals een beurs op het programma staat. Het bedrijf dat de organisatie in handen heeft, kan ervoor kiezen om design meubelen te huren om een goede indruk achter te laten bij (potentiële) klanten en andere relaties. Kortom: in een aantal specifieke gevallen is het bijzonder interessant om tijdelijk de beschikking te hebben over meubilair.

Design meubelen van topmerken

Alvero is een bedrijf dat al ruim 25 jaar gespecialiseerd is in de verhuur van kantoormeubilair, waaronder tientallen design meubelen van vooraanstaande merken.

Zo richt meubelfabrikant Vitra zich op het ontwikkelen van gezonde, intelligente, duurzame en inspirerende oplossingen voor kantoor, waarbij technische kennis wordt gecombineerd met de creativiteit van toonaangevende internationale ontwerpers.  Ahrend wil op basis van co-creatie voorwaarden scheppen waardoor mensen in staat worden gesteld individueel én collectief het beste uit zichzelf te halen, terwijl het Italiaanse Moroso te allen tijde wil voldoen aan de wensen en verwachtingen van klanten en daarnaast topkwaliteit en -service garandeert. Gispen heeft natuurlijk de klassieke design stoelen: elegantie en kwaliteit.

Auteur: Casper Janssen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *